Quantcast

JOJ Cinema v nabídce Magio TV, Magio Sat, Nová Digi TV SK

| redakce | tiskobrázek k článku: JOJ Cinema v nabídce Magio TV, Magio Sat, Nová Digi TV SK

Sedmá stanice slovenské televizní skupiny JOJ je dostupná v sítích dalšího operátora. Společnost Slovak Telekom zařadila filmovou televizi JOJ Cinema do nabídky IPTV platformy Magio TV a satelitních služeb Magio Sat a Nová Digi TV SK.

JOJ Cinema je dostupná pro zákazníky Magio IPTV v SD rozlišení, v rámci prémiového balíčku HD rodinný je dostupná i v HD rozlišení. Zákazníci s Magio Sat mohou stanici sledovat v rámci balíčku L.

Operátor DIGI Slovakia zařazuje stanici JOJ Cinema do nabídky kabelové televize DIGI a rovněž i do satelitní nabídky Nová Digi TV SK, kde je součástí tarifu MAXI.

JOJ Cinema je v nabídce satelitní platformy Skylink v Česku a na Slovensku, dále v Česku v síti O2 Czech Republic a CentroNet a u slovenských operátorů Slovak Telekom (Magio TV), DIGI Slovakia, Towercom (Plustelka), Slovanet, ANTIK Telecom a KTR.

Ještě před zařazením programu JOJ Cinema do nabídky satelitních platforem Nová Digi TV SK a Magio Sat došlo k prohození programů Nat Geo Channel (NGC) a JOJ Cinema. Dokumentární stanice se přesunula na Intelsat 10-02, zatímco filmový kanál JOJ Cinema je nyní na družici Thor 6.

technické parametry - Nat Geo Channel:

• Intelsat 10-02 (1°W), freq. 12,723 GHz, pol. V, SR 26666, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

technické parametry - JOJ Cinema:

• Thor 6 (0,8°W), freq. 12,053 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

S přidáním programu JOJ Cinema do nabídky Nová Digi TV SK došlo v programovém rastru k přesunu některých stanic. Stanice JOJ Cinema je na pozici 7, Plus nyní na 8 (původně 7), WAU na 9. pozici (dříve 8), TA3 se přesunula z 9. na 10. pozici, TV LUX z 10. na 100, ČT24 ze 100 na 111. Z rastru byla vyřazena stanice BBC World News, která je nyní šířena jako pay-tv kanál jen pro severské země (platforma Canal Digital).





Reklama




Vybrané články