Quantcast

4W: Další FTA paket ukrajinských programů

| redakce | tisk

Na satelitu Amos 3 4°W) byl uveden do provozu nový mini paket ukrajinských programů. Nový mini paket pracuje ve standardu DVB-S/QPSK. V paketu se nacházejí 4 FTA programy z Ukrajiny.

V multiplexu se nacházejí pro satelitní diváky neznámé stanice Pravda tut a Televsesvit. Zbývající stanice Kultura telekanal a KDR TRK (Centralnyj) jsou vysílané i na jiných satelitech.

Kultura a KDR TRK (Centralnyj) jsou ukrajinské národní televizní kanály známé z nekódovaného vysílání operátora Ukrkosmos na družici Azerspace 1 (46°E). Telekanal Kultura je věnovaný zcela kultuře, zatímco KDR TRK (Centralnyj) je regionální stanicí z Kyjeva. Obě stanice byly již krátce šířeny na pozici 4°W a nyní se zde mohou vysílat trvale a skončit na původní pozici 46°E.

Pravda tut je televizní stanice známé z některých kabelových sítí na Ukrajině. Stanice nedávno získala satelitní licenci. Vysílání je složeno z informací a filmů. Velká část programu je věnována kultuře, zábavě, dětem a populárně-naučným pořadům. Pravda tut vysílá na satelitu v širokoúhlém formátu 16:9.

Televsesvit je plnoformátový zábavně-vzdělávací program pro všechny věkové skupiny. Stanice byla doposud dostupná jen ve vybraných kabelových sítích na Ukrajině.

technické parametry:

• Amos 3 (4°W), freq. 11,178 GHz, pol. H, SR 12500, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články