Quantcast

freeSAT přidá Dvojku HD a 6 maďarských programů

| redakce | tiskobrázek k článku: freeSAT přidá Dvojku HD a 6 maďarských programů

Operátor satelitní platformy freeSAT, lucemburská mediální skupina UPC DTH, rozšíří programovou nabídku o řadu dalších programů. Od 13.4.2016 bude nabízet stanici Dvojka HD a šest maďarských programů.

V balíčku Medium se již zítra 13. dubna 2016 objeví druhý program slovenského veřejnoprávního vysílatele RTVS ve vysokém rozlišení (HDTV) - Dvojka HD. Druhý program je určen pro náročnější diváky a menšiny. Dvojka vysílá také sportovní přenosy jako je Evropská liga ve fotbale či Tipsport liga v ledním hokeji. Stanice Dvojka HD bude na 34. pozici v EPG.

freeSAT bude zákazníkům na Slovensku nabízet 6 nových maďarských programů - RTL II, RTL+, Sorozat+, Film+, Muzsika TV a Cool TV. Prvních pět stanic bude v balíčku Medium HD, stanice Cool TV se stane součástí nižší nabídky Light.

RTL II přináší pořady po celou rodinu, americké seriály, filmy, sportovní přenosy z fotbalové Evropské ligy. RTL+ nabízí filmy, seriály a lifestylové magazíny ale také i americkou reality show.

Stanice Sorozart+ je určena pro fanoušky sitcomů a seriálů. Vedle světoznámé mezinárodní produkce se v programu objevuje i maďarská tvorba. Film+ Hungary přináší nejúspěšnější akční a scifi filmy.

Muzsika TV vysílá rozmanitý a zábavný hudební obsah složený z mixu tradiční a moderní hudby, dance popu, operety a největších hitů. Cool TV se věnuje především úspěšným seriálům a filmům.

technické parametry - Dvojka HD:

Thor 6 (0,8°W), freq. 12,054 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

technické parametry - RTL II, RTL+, Sorozat+ a Muzsika TV:

• Thor 6 (0,8°W), freq. 12,111 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK

technické parametry - Cool TV:

• Thor 6 (0,8°W), freq. 11,804 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK

technické parametry - Film+ Hungary:

• Thor 6 (0,8°W), freq. 11,766 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK





Reklama




Vybrané články