Quantcast

TV Nova chystá dobrodružnou show Robinsonův ostrov

| redakce | tisk

Televizní fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty. Držitel ocenění Emmy, který zaznamenal rekordní čísla sledovanosti v desítkách zemí po celém světě. Jedinečné dobrodružství, obrovská výzva a splněný sen v podobě finanční výhry ve výši 2 500 000 Kč.

Televize Nova zahájila přípravy největší dobrodružné reality show v její historii - Robinsonův ostrov. Ze čtyř tisíc přihlášených bylo vybráno několik účastníků, kteří nyní prochází náročným castingem (včetně fyzických a psychických testů) a kteří budou vysazeni na izolovaném ostrově.

Soutěžící se budou potýkat nejen se svými soupeři, tropickou džunglí, nedostatkem potravy, fyzicky náročnými úkoly, ale také sami se sebou. Na konci boje o přežití, který vyžaduje sílu, vytrvalost, odhodlání i taktické uvažování, bude čekat obrovská úleva a pohádková výhra ve výši 2 500 000 Kč. Tu získá poslední Robinson na ostrově.

TV Nova chystá dobrodružnou show Robinsonův ostrov
▲ TV Nova chystá dobrodružnou show Robinsonův ostrov

Jsme nadšeni z reality show typu Survivor. Je to největší, nejpopulárnější a nejúspěšnější show na světě a na natáčení se velmi těšíme,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Největší dobrodružná show se bude odehrávat na filipínském ostrově Caramoan, natáčení je naplánováno na letošní léto. Televize Nova připravuje show na základě zahraniční licence formátu Survivor společnosti Castaway Television Productions.

45 dnů, 18 účastníků, 1 vítěz.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články