Quantcast

Sobotní noc s maratonem Comedy Clubu

| redakce | tiskobrázek k článku: Sobotní noc s maratonem Comedy Clubu

Srandy není nikdy dost, obzvláště v létě, kdy dlouhé večery přímo vybízejí k ponocování a zábavě až dlouho do noci. Prima Comedy Central pro své diváky proto přichystala sobotní noční maraton pořadu Comedy Club.

Všichni fanoušci stand-up show a humoru českých komiků se mohou těšit na noc ze soboty 25. června. Během několikahodinového maratonu jim totiž Prima Comedy Central přinese prakticky nepřetržitý přenos všech dosud odvysílaných epizod nového pořadu Comedy Club.

Sobotní noc s maratonem Comedy Clubu
▲ Sobotní noc s maratonem Comedy Clubu

„Comedy Club v současnosti patří mezi nejoblíbenější pořady v naší programové nabídce. Proto si myslíme, že právě noční maraton této stand-up show je ten nejlepší způsob jak oslavit začátek léta, které se bez zábavy prostě neobejde,“ říká Zoltán Kabai, programový ředitel společnosti Viacom International Media Networks CEE & Izrael.

Na dva díly Comedy Clubu, vysílané každou sobotu od 23 hodin, naváže po půlnoci blok devíti epizod po sobě. Diváci se mohou těšit na známé i méně známé tváře české stand-up komiky od Lukáše Pavláska a Ester Kočičkové, přes Miloše Knora a Karla Hynka, až po nováčky žánru jako je například Jan Géryk.

zdroj: PCC





Reklama




Vybrané články