Quantcast

Olympijské hry budou také na programech Nova Sport

| redakce | tisk

Nejsledovanější sportovní události roku, olympijským hrám z Ria de Janeiro, se dostane zvláštní pozornosti i na stanicích skupiny Nova. Stanice NOVA Sport 1 a 2 odvysílají z Her XXXI. olympiády až 20 hodin živých přenosů denně.

K vidění tak budou mužské turnaje velkých sportů, jako je fotbal, basketbal nebo tenis, bez přepínání. Pro diváky televize Nova bude připraven také speciální magazín Olympijský kraťas.

Budeme vysílat především sporty, které mají na NOVA Sport tradici, a věnujeme se jim dlouhodobě. Odvysíláme proto mužské turnaje v tenisu, basketbalu, házené, fotbale, ragby a golfu. Nebudou chybět ani oba ceremoniály a také přenosy z boxu, plážového volejbalu, boxu, cyklistiky nebo atletiky. Olympiádě budeme věnovat velkou pozornost, k dispozici máme dva kanály, na každém chceme vysílat zhruba 12 hodin živých přenosů denně,“ shrnuje olympijské vysílání vedoucí sportovního programu skupiny Nova Dušan Mendel.

Značný prostor dostanou olympijské hry i na stanici TV Nova. Přímo do Brazílie odlétá zkušený štáb s reportérem Michalem Kratochvílem, který už zažil olympijskou atmosféru v Soči. Divákům se bude snažit zprostředkovat důležité okamžiky z dějiště olympijských her nejen ve zpravodajství, ale také ve speciálním pořadu Olympijský kraťas.

Pětiminutový olympijský magazín bude přinášet nejzajímavější novinky, rozhovory a reportáže přímo z dějiště her, z brazilského Ria de Janeiro. Diváci se na Olympijský kraťas mohou těšit každý všední den po poledních Televizních novinách. Olympijské hry ale dostanou větší prostor i ve Sportovních novinách. Od olympiády v Sydney skvěle fungují oblíbené olympijské rubriky plné emocí, zajímavostí a velkých příběhů. Věříme, že diváci je budou s oblibou sledovat i letos v srpnu.

Na speciální servis se mohou diváci těšit také od zkušených komentátorů, kteří se budou starat o hlasový doprovod během nejnapínavějších okamžiků z olympijských her. Vysílání olympiády na stanicích NOVA Sport 1 a 2 začíná den před oficiálním začátkem her, tedy 4. srpna fotbalovým turnajem.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články