Quantcast

Českou hvězdu MMA uvidí exkluzivně diváci O2 TV Sport

| redakce | tisk

V neděli 25. září v 8.00 hodin českého času odstartuje v japonské Saitamě druhý ročník mezinárodního turnaje Rizin Grand Prix, kde se představí i český bojovník MMA Jiří "Denisa" Procházka.

V zahajovacím kole mu soupeřem bude Mark Tanios z Libanonu. Digitální televize O2 TV tak fanouškům přináší v krátké době další výjimečný obsah, na který hned v říjnu naváže očekávaná reality show O2 TV SPORT OKTAGON.

Radost z přímého přenosu pro diváky v České republice vyjádřil nejen samotný bojovník Jiří "Denisa" Procházka, ale také jeho tým v čele s Martinem Karaivanovem. "Skvělá zpráva, usilovné snažení se podařilo dotáhnout do finále. Vždy se na nás obracelo spoustu diváků s dotazem, kde můžou Jirku živě sledovat. Osobně považuji dohodu s O2 TV za jeden z velkých kroků k propagaci bojových sportů u nás," prozradil trenér Karaivanov.

Českou hvězdu MMA uvidí exkluzivně diváci O2 TV Sport
▲ Českou hvězdu MMA uvidí exkluzivně diváci O2 TV Sport

"Vedle fotbalu či tenisu dáváme nyní to nejlepší i z domácí fighterské scény. Opět se zaměřujeme hlavně na českou stopu, jako je příklad Jirky Procházky na japonském Rizinu. Z vlastní tvorby nabídneme také reality show OKTAGON, v příštím roce to bude třeba pravidelný pořad o bojových sportech. O2 TV Sport přinese z bojových sportů maximum, fanoušci fightingu si přijdou na své," uvedl David Duroň, ředitel O2 TV.

V loňském ročníku turnaje Rizin se Jiří Procházka pobojoval až do finále, tam nakonec podlehl Muhammedu Lawalovi KO. Nyní patří v zahajovacím kole opět mezi velké favority. Za soupeře bude mít libanonského šampióna Combat Samba Marka Taniose. "Známe ho delší dobu, je větší, silovější, typický zápasník. Ale taktiku máme již připravenou, doufejme, že bude úspěšná," prozradil trenér Martin Karaivanov.

Pokud Jiří Procházka v neděli uspěje, tak si zajistí postup do prosincové pyramidy, kde se rozhodne o absolutním šampionovi. Na turnaji se představí také legenda japonské scény Mirko "Cro Cop" Filipovic, jenž se utká s Myung Hyun Man, nebo ve speciálním duelu zkušený domácí veterán Hideo Tokoro, proti kterému se postaví brazilský Kron Gracie.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články