Quantcast

Banaxi představí celosvětovou VOD s obsahem Echelon Studios

| redakce | tiskobrázek k článku: Banaxi představí celosvětovou VOD s obsahem Echelon Studios

Plány společnosti Banaxi Limited, vytvořit celosvětovou VOD službu, začínají mít konkrétní obrysy. V průběhu několika týdnů představí Banaxi, společně s Mediashare s.r.o., která je významným akcionářem Banaxi Limited, VOD službu s celosvětovými parametry.

Prvním poskytovatelem obsahu, se kterým se obě společnosti dohodly na celosvětové spolupráci, je americký distributor obsahu, společnost Echelon Studios, Inc. Katalog Echelon Studios obsahuje tisíce filmových titulů a videí všech žánrů a svůj katalog neustále rozšiřuje. Banaxi zpřístupní celosvětovou verzi svých aplikací na všech svých technologických kanálech a obsah s celosvětovými právy využije také u svých B2B partnerů z řad IPTV, telefonních operátorů, výrobců elektroniky a osobních automobilů.

Jsme potěšeni, že jsme se dohodli na spolupráci právě s Echelon Studios, jež se stane nedílnou součástí naší celosvětové služby, kterou za nedlouho představíme a jako jeden ze strategických partnerů bude svůj obsah s globálními právy distribuovat právě prostřednictvím celosvětové VoD služby Banaxi“, prohlásil Radek Přikryl, CEO Banaxi Limited.

Společnost Banaxi Limited se zaměřuje na prodej VoD služeb pod vlastní značkou a také na vývoj aplikací OTT služeb na všech technologických platformách pro white label zákazníky. V České republice a na Slovensku Banaxi spolupracuje s významnými IPTV a telefonními operátory. Banaxi připravuje v dohledné době spolupráci s dalšími operátory v rámci střední Evropy a chystá nové obchodní a technologické projekty.

zdroj: Banaxi





Reklama




Vybrané články