Quantcast

V Divočině s Bearem Gryllsem na Discovery Channel

| redakce | tisk

Discovery Channel uvede třetí řadu akčního pořadu V divočině s Bearem Gryllsem, ve které bude Bear opět testovat hranice světově známých celebrit v boji proti silám přírody.

V každém díle diváci uvidí jednu celebritu, která opustí svůj běžný život a projde intenzivním kurzem přežití.

V této řadě se k světově proslulému dobrodruhovi přidají: herec a trojnásobný držitel platinového alba Nick Jonas, herečka a držitelka ceny Emmy za choreografii Julianne Houghová, legenda z Basketbalové síně slávy Shaquille O'Neal, herečka a držitelka ceny Screen Actor Guild Award Courtney Coxová, porotkyně z pořadu America's Got Talent a bývalá členka skupiny Spice Girls Mel B, herečka a zpěvačka Vannessa Hudgensová, vítězka Světového poháru v lyžování a olympijská zlatá medailistka Lindsey Vonnová a vítěz soutěže v americkém fotbalu NFL Super Bowl Marshawn Lynch.

V Divočině s Bearem Gryllsem na Discovery Channel
▲ V Divočině s Bearem Gryllsem na Discovery Channel

Tito známí herci, hudebníci a sportovci se vypraví do odlehlých, člověkem nedotčených míst, kde v drsné divočině prožijí 48 hodin největšího dobrodružství svého života a budou čelit svým největším strachům od divokých zvířat po slaňování skal.

V prvním díle vezme Bear Grylls herce a zpěváka Nicka Jonase do zrádného pohoří Siera Nevada, kde mrazivé teploty a chladný vítr nejsou jedinými překážkami, které je čekají. Ani diagnostikovaný diabetes 1. typu Nicka nezpomalí a nezabrání mu, aby opustil svou zónu jistoty a splnil obtížné úkoly, které si pro něj Bear připravil. Je to skutečný test vytrvalosti, když se Bear a Nick na cestě k cíli prodírají zasněženými horami, vyhýbají se lavinám a svlečení se brodí ledovými řekami.

V dalších dílech vezme Bear herečku Julianne Houghovou na výpravu plnou emocí do africké savany. Courtney Coxová podstoupí děsivé putování irskou vysočinou. Shaquille O'Neal bude zápasit s Adirondackým pohořím. Lindsey Vonnová se vydá na expedici podél skalnatého pobřeží Korsiky. Mel B zažije drsné podmínky ve vodách plných žraloků na irském pobřeží. Vannesa Hudgensová se popere s nebezpečným pohořím Sierra Nevada a Marshawn Lynch si otestuje dovednosti z kurzu přežití na dvoudenním dobrodružství na Korsice.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články