Quantcast

JOJ je připravena spustit až tři nové stanice

| redakce | tisk

Až tři nové televizní programy by mohla spustit slovenská komerční skupina JOJ. Důvodem má být velká poptávka po televizní reklamě. A na stávajících programech JOJ je již vyprodaná.

Momentálne máme vo vývoji tri nové stanice. Podnikateľské prostredie nám vyhovuje a je tu veľký dopyt po reklame. Ak to prostredie bude zachované, dáva nám to veľký zmysel,“ uvedl webu Živé.sk ředitel skupiny JOJ Marcel Grega.

Podrobnosti o možných nových programech ale zatím nechce uvést a ani případný termín startu. Některý z chystaných kanálů by se mohl objevit i v pozemní síti na Slovensku.

Skupina JOJ provozuje vedle hlavního programu JOJ také filmový a seriálový kanál PLUS, ženskou WAU, dětské programy Ťuki a Rik a filmovou stanici JOJ Cinema. V Česku navíc provozuje plnoformátovou stanici JOJ Family a provozovatel zvažuje, že ji časem zpoplatní. Důvodem je možný příjem programu na Slovensku. JOJ Family totiž vysílá volně v českém celoplošném multiplexu 4 a možný příjem stanice na Slovensku může přinášet nižší sledovanost slovenským stanicím a zároveň i nižším příjmům z televizní reklamy.





Reklama




Vybrané články