Quantcast

freeSAT: AXN pro všechny do 6. listopadu

| redakce | tisk

Přestože léto je už u konce, zákazníci operátora freeSAT se již mohou těšit na podzim plný seriálových a filmových novinek. Satelitní operátor nabídne všem zákazníkům s freeSAT light a freeSAT medium HD balíčkem program AXN zcela zdarma. Nabídka potrvá déle než měsíc, a to od 2. října od 8:00 do 6. listopadu 2017.

Díky nabídce programu AXN zdarma se diváci, kteří mají freeSAT light a freeSAT medium HD balíček, mohou těšit na světovou premiéru nového kriminálního seriálu Nezvěstná. Úvodní epizoda první série bude ke zhlédnutí od 16. října. Seriál vypráví o agentce FBI Emily Byrne (Stana Katic), která záhadně zmizí během pátrání po proslulém bostonském vrahovi. Ačkoliv je považována za mrtvou, o šest let později je nalezena v chýši uprostřed lesa se ztrátou paměti. Její manžel je tou dobou znovu ženatý a jejího syna tak vychovává jiná žena, a aby to nebylo málo, ona sama je teď hlavní podezřelou v sérii neobjasněných vražd.

Pro milovníky krimi pak freeSAT přináší další novinky - například jedenáctou sérii Námořní vyšetřovací služby. Tento seriálový hit se bude odehrávat v New Orleans, kde se zvláštní agenti budou snažit rozluštit další zapeklité případy. Třetí řada Námořní vyšetřovací služby New Orleans bude mít premiéru také během období, kdy bude AXN nabízen zdarma.

Pokud byste chtěli vidět Rona Weasleyho známého z příběhů o Harry Potterovi v naprosto odlišné roli, nezmeškejte nový komediální krimi seriál Podfu(c)k. Rupert Grint zazáří v roli člena gangu druhořadých kriminálníků, kteří se náhodou přichomýtnou ke zločinu tisíciletí.

Zákazníci, kteří mají automaticky laděné přijímače přímo od operátora freeSAT, naleznou program AXN na pozici 25. Ti, kteří mají vlastní přijímače, naleznou instrukce k naladění, stejně tak jako kompletní nabídku programů a mnoho dalších informací na stránce cz.freesat.tv.

Program AXN bude v tomto období k dispozici zdarma pro všechny zákazníky, a to i pro ty, kteří nemají předplacený balíček, který by ho obsahoval. Trvalý přístup k programu AXN mohou zákazníci získat po předplacení balíčku freeSAT plus HD.

zdroj: UPC DTH





Reklama




Vybrané články