Quantcast

28,2E: Konec televize VIVA UK, start MTV Love

| redakce | tisk

Společnost Viacom International Media Networks (VIMN) uzavřela další televizní stanici pod značkou VIVA. Dnes skončila britská verze hudební a zábavní televize pro mladé VIVA UK.

VIVA UK vysílala vedle videoklipů také seriály a filmy. Vysílání bylo šířeno v evropském svazku satelitu Astra 2E (28,2°E) a bezproblémový příjem byl proto možný i v regionu střední Evropy.

Na místě VIVA UK byla dnes spuštěna nová placená stanice s názvem MTV Love, která se zaměřuje na romantické videoklipy. Zatím není jasné, zda se jedná o trvalý kanál nebo dočasný rebrand některého nového programu VIMN.

technické parametry - dříve VIVA UK, nyní MTV LOVE:

• Astra 2E (28,2°E), freq. 11,895 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, CA Videoguard

Značka VIVA postupně opouští jednotlivé trhy. Nejprve skončila na polském a maďarském trhu. Nyní skončila i britská programová verze. S programem VIVA se nyní setkáme jen v německy hovořících zemích. Bohužel, německá, rakouská i švýcarská verze televize VIVA vysílá jen v časově omezeném rozsahu - do 2:00 do 14:00 hodin. Ve zbývajícím čase je na pozici stanice VIVA šířena zábavní a komediální stanice Comedy Central.





Reklama




Vybrané články