Quantcast

Mňam TV přichází s novým obsahem. Od 26. února

| redakce | tisk

Na nové pořady se mohou těšit diváci české gastronomické stanice Mňam TV. Od 26. února 2018 svým divákům přinese oblíbené zahraniční kuchařské hvězdy, které zavedou do svých kulinářských světů a podělí se s diváky o ty nejlahodnější recepty a pestré zkušenosti.

Jamie Oliver předvede svůj kuchařský talent ve svých pořadech Jamieho revoluce ve stravování, Jamieho velký festival nebo Jamie po italsku. Annabel Langbein: U mě na zahrádce (řada 1,2,3) pozve diváky do svého idylického srubu u jezera, kde z ingrediencí od místních pěstitelů a sklizně z vlastní zahrádky bude vařit jednoduchá, vynikající jídla.

Mňam TV přichází s novým obsahem. Od 26. února
▲ Mňam TV přichází s novým obsahem. Od 26. února

Herečka, moderátorka a zpěvačka Haylie Duff naučí vařit svá osvědčená jídla a zároveň vylepší klasické recepty v pořadu Holky v kuchyni 2. Si King a Dave Myers zbožňují asijskou kuchyni a o svou vášeň se podělí ve svých pořadech Vlasatí motorkáři: Asijské dobrodružství, Kuřecí hody nebo Severské odhalení.

Mňam TV přichází s novým obsahem. Od 26. února
▲ Mňam TV přichází s novým obsahem. Od 26. února

Pečeme s Marthou Stewart, Lorraine Pascale vás naučí vařit, Prostě Nigella, Dobroty Sophie Dahlové nebo Kylie Kwong: Moje čína nabídnou tradiční i moderní recepty, do kterých tyto ženy vkládají spoustu fantazie, ale zároveň jednoduchost a potěšení.





Reklama




Vybrané články