Quantcast

Jarní část HET ligy startuje na O2 TV Sport

| redakce | tisk

Nejvyšší česká fotbalová soutěž začíná již o víkendu a digitální televize O2 TV bude opět exkluzivně přinášet ty nejatraktivnější zápasy. Navíc oproti podzimu nabídnou stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal vždy v sobotu o jeden přímý přenos navíc.

Nadále pokračuje každé pondělí od 20.00 hodin divácky oblíbená show TIKI-TAKA, která se dočkala nového grafického kabátu. Zároveň se společnost O2 i na jaře významně podílí na projektu videorozhodčích.

O2 TV vstoupí do jarní části domácí soutěže v sobotu, kdy od 18.20 hodin nabídne souboj pražských Bohemians 1905 se Zbrojovkou Brno. V neděli se pak fanoušci můžou těšit na šlágr kola, kdy Sparta s řadou nových posil hostí Slovan Liberec. Ten od zimní přestávky nově trénuje bývalý populární kouč Letenských David Holoubek. O náboj je tedy rozhodně postaráno. Předzápasové studio začíná již v neděli od 17.30 hodin.

Jarní část HET ligy startuje na O2 TV Sport
▲ Jarní část HET ligy startuje na O2 TV Sport

V nedělním utkání mezi Spartou a Libercem bude rovněž naplno využit tzv. videorozhodčí v online režimu. Stanice O2 TV Sport se už na podzim stala hlavním technickým partnerem celého projektu a na základě spolupráce s LFA poskytuje unikátní přenosový vůz, který jako jediný na českém trhu splňuje technické parametry pro práci videorozhodčích.

Více než rok si fanoušci českého fotbalu užívají zábavnou show TIKI-TAKA, ve které moderátor Petr Svěcený přivítal více než sto osobností, herců či známých tváří z kulturního života. A unikátní show TIKI-TAKA bude samozřejmě i v jarní části každé pondělí od 20.00 hodin hodnotit, analyzovat a glosovat uplynulé víkendové dění. Nyní se navíc dočkala nové úvodní znělky a také grafické podoby.

Do pondělního dílu show TIKI-TAKA, který má premiéru v pondělí 19. února od 20.00 hodin na O2 TV Sport, přijal pozvání například vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, mezinárodně úspěšný trenér Ivan Hašek, herec a velký fanoušek libereckého Slovanu Ladislav Hampl nebo také moderátor a sportovní nadšenec Martin Dejdar.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články