Quantcast

Jaro na TV Barrandov: Nehoda není náhoda i Odvolací soud

| redakce | tisk

Všechny kanály televizní skupiny Barrandov - hlavní TV Barrandov, filmový KINO i kanál KRIMI - vsadily nejen na osvědčené televizní pořady a filmy, ale také přišly s novými formáty z vlastní tvorby, které nemají na českém televizním trhu konkurenci.

Od poloviny března se na žádost diváků na obrazovky vrací zábavný a satirický pořad Týden podle Jaromíra Soukupa, kde populární moderátor řeší politické události a nešvary s humorem a nadhledem sobě vlastním. Od 22. března startuje pořad Nehoda není náhoda. Diváci v něm uvidí největší české i světové nehody a dozví se, co jim předcházelo a jak se jich vyvarovat.

Letos na jaře jsme se pustili do řady zajímavých projektů, kterými chceme divákům přinést nové neokoukané formáty. Samozřejmě spolu s těmito tituly nepřijdou ani o své oblíbené pořady, které patří k jakýmsi pomyslným stálicím naší programové skladby,“ uvedl ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Další nový počin čeká na diváky již od 24. března, kdy na televizní obrazovky vstoupí nový pořad z vlastní tvorby - Odvolací soud. Půjde o případy ze soudních síní, o kterých už soud jednou rozhodl, jedna strana ale nebyla s jeho rozhodnutím spokojena a odvolala se. Spravedlnost dostane tedy druhou šanci a vyjdou najevo nová svědectví a argumenty k případu. Diváci poznají i zákulisí soudců a jejich diskuse před vynesením rozsudku.

Na své si přijdou také fanoušci lifestylových formátů. Již 25. března odvysílá televize Barrandov premiéru pořadu Tomáš Arsov v akci. V každém dílu se diváci seznámí s příběhem jedné ženy, jenž ji dovedl do salonu krásy. Nouze nebude ani o emoce a překvapení. Kadeřník Arsov a jeho tým každé z nich pomůže nejen zlepšit její vzhled, ale i zvýšit sebedůvěru, důležitou pro vyřešení problému, s kterým se potýká. Výsledek proměny zhodnotí i pozvaný host.

Televize Barrandov ale nezapomíná ani na milovníky zábavy. Těm nabídne nový pořad Manželství po česku. Diváci budou moci sledovat s humorným nadhledem podané příběhy dvou manželských dvojic, jež se ničím nevymykají z normálu, ale běžné problémy dokážou vždy přeměnit ve vtipné situace. Při sledování jejich životních příběhů se diváci nejen zasmějí, ale třeba i poučí.

Součástí jarního programového schématu budou samozřejmě i premiérové díly Soudkyně Barbary či Soudce Alexandra a rovněž České tajenky. Další divácky přitažlivé filmové snímky z akviziční tvorby budou patřit především kanálům Kino Barrandov či Barrandov Krimi.





Reklama




Vybrané články