Quantcast

Cartoon Network chystá film i spin-off seriálu Mezi námi medvědy

| redakce | tisk

Cartoon Network připravuje nový film a spin-off seriálu Mezi námi medvědy, ve kterých budou rozvedeny příběhy tří oblíbených medvědích bratrů. Daniel Chong, dvojnásobný držitel ceny Annie, se v obou projektech ujal funkce výkonného producenta.

Seriál Mezi námi medvědy se stal globálním hitem a byl nominován na cenu Emmy. Seriál navazující na příběhy oblíbených medvídků je vyvíjen ve filmových studiích společnosti Cartoon Network. Seriál sleduje tři medvědí sourozence, kteří jsou zároveň nejlepšími kamarády. Grizz, Panda a Leďák se na sebe vždy spoléhají a u toho se snaží zapadnout a udělat z běžných situací momenty k popukání. Dosud nepojmenovaná navazující série odhalí nové zábavné příběhy s nejoblíbenějšími postavami celého seriálu.

We Bare Bears (foto: Cartoon Network)
▲ We Bare Bears (foto: Cartoon Network)

Film Mezi námi medvědy divákům ukáže, jak si ti nejlepší bráchové Grizz, Panda a Leďák navzájem vždy pomáhají. Když jejich láska k pojízdným stánkům s občerstvením a internetové slávě přeroste v nečekaný chaos, musejí tři bráchové podniknout divoké, nesmírně legrační, ale hlavně nebezpečné dobrodružství, aby společně unikli nepříteli, který chce brášky od sebe oddělit. Premiéra filmu je naplánovaná na rok 2020.

Seriál Mezi námi medvědy měl premiéru v roce 2015 a od té doby získal velký počet různých ocenění včetně filmové ceny Britské akademie (BAFTA), cenu poroty za nejlepší televizní seriál na Festivalu animovaných filmů v Annecy a několik cen Annie.





Reklama




Vybrané články