Quantcast

Trojka na kartách freeSAT, Skylink, RTVS a Antik Sat

| redakce | tisk

Zahájení vysílání obnoveného třetího televizního okruhu slovenského veřejnoprávního vysílatele RTVS uvidí diváci všech satelitních platforem. Všichni operátoři stihli včas zařadit nový program do své nabídky.

Trojka startuje již tuto neděli 22.12.2019 v 6:00 hodin ráno. Stanice bude těžit z bohatého archívu RTVS a STV, který vzniká od zahájení televizního vysílání na Slovensku.

K programu Trojka na satelitu Astra 3B byly připojeny CA systémy pro platformu Skylink. Díky tomu je stanice dostupná na Irdeto i Viaccess kartách operátora. Zároveň byla stanice otevřena i pro DTH z karet RTVS.

Na družici Eutelsat 16A byl k distribuci programu Trojka na kapacitě Orange Slovensko připojen CA systém Conax pro potřeby karet Antik Sat. V rámci IP distribuce je stanice šířena v HD (1920x1080/MPEG-4) a to i pro zákazníky Antik Satu s hybridními boxy Antik Nano 3 a Mini 3.

Společnost Slovak Telekom (platformy Magio Sat, Nová Digi TV SK) připojila k programu Trojka na satelitu Thor 6 kryptovací systémy Irdeto, Conax a Nagra MA pro potřeby karet freeSAT by Skylink provozovatele M7 Group.

U ostatních DTH služeb Magio Sat, Nová Digi TV SK či Orange TV cez satelit byla stanice zařazena do nabídky v předchozích dnech.





Reklama




Vybrané články