Quantcast

HD Austria přidala kanály kabel eins doku HD a Sport1+ HD

| redakce | tiskobrázek k článku: HD Austria přidala kanály kabel eins doku HD a Sport1+ HD

Programová nabídka rakouské hybridní satelitní televizní platformy HD Austria, společnosti M7 Group, se rozšířila o dva nové programy ve vysokém rozlišení (HDTV) - kabel eins doku HD a Sport1+ HD.

Program kabel eins doku HD je dostupný pro zákazníky s balíčky HD Austria nebo HD Austria Kombi v rámci satelitní nabídky operátora a také přes aplikaci HD Austria na smart TV, mobilních zařízeních a počítačích.

Prémiový sportovní kanál Sport1+ HD je dostupný pro klienty s balíčkem HD Austria Kombi přes internet na přijímačích HD Austria MZ-101 nebo MZ-102 a rekordérech MP-201, satelitním přijímači Samsung EVO-S a aplikaci HD Austria.

Manuální vyhledávání není nutné. Programy se objeví v rámci plně automatickém seznamu programů.

kabel eins doku HD je televizní kanál zaměřený na dokumentární filmy společnosti ProSiebenSat.1 PULS 4. Divákům přináší dokumenty a reportáže v dokonalé obrazové kvalitě.

Prémiová sportovní stanice Sport1+ HD je sesterskou stanici SPORT1 a nabízí národní i mezinárodní přenosy. Vysílá nejlepší mezinárodní fotbalové zápasy z francouzské Ligue 1, Coupe de France, belgické Jupiler League, Sky Bet Championship, Copa Libertadores, Copa Sudamericana a UEFA Youth League. Příznivcům tenisu přináší mezinárodní ženský tenis naživo z vybraných turnajů WTA. Vedle toho Sport1+ HD vysílá i vybrané zápasy NBA a NHL a další.

technické parametry - kabel eins doku HD:

• Astra (19,2°E), freq. 11,464 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články