Quantcast

M7 Group vypnula pozice po stanicích Discovery a Eurosport

| redakce | tisk

Společnost M7 Group provedla úpravy v distribuci programů a služeb na satelitu Astra 3B (23,5°E). Z multiplexů operátora zmizely programové pozice kanálů americké společnosti Discovery.

M7 Group se nedohodla s Discovery na nové distribuční smlouvě. Programy Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery Channel, Discovery Showcase HD, TLC a Animal Planet proto k 1. červnu 2020 opustily kapacity společnosti M7 Group. Na jejich pozicích se doposud vysílala textová informace o ukončení distribuce programu.

Zákazníkům Canal Digitaal a TV Vlaanderen společnost M7 Group přinesla jiné programy - BBC Entertainment, BBC First a Ment. Poslední rozšíření programové nabídky česko-slovenské platformy Skylink přineslo stanici Hobby TV a exkluzivní VOD službu National Geographic v rámci Skylink Live TV.

Kanály Eurosport a Discovery zmizely i z nabídky sesterské rakouské DTH služby HD Austria. S ohledem na skutečnost, že programy Eurosport 1 a TLC jsou k dispozici z Astry jako FTA programy, mohou klienti přijímat tyto stanice v SD rozlišení i nadále.

Od června nejsou programy Discovery a Eurosport ani součástí distribuční platformy M7 Deutschland na satelitu Eutelsat 9B.





Reklama




Vybrané články