Quantcast

Ukrajina vydala licenci pro U Travel

| redakce | tisk

Ukrajinský regulátor médií (Národní rada Ukrajiny pro televizi a rozhlas) vydal licenci pro vysílání nového cestopisného kanálu U Travel. Tento zajímavý projekt má podpořit cestovní ruch a vytvořit pozitivní obraz Ukrajiny.

Zahájení vysílání je naplánováno na 24. srpna 2021 na Den nezávislosti. Platnost licence je 10 let.

Dva významní ukrajinští filmoví producenti Film.UA a Star media chtějí spustit novou stanici o cestovním ruchu v kabelových sítí a OTT službách. Společnost vytvořená pro potřeby tohoto projektu se jmenuje UTREVEL TV.

"Se společností Star Media jsme spustili společný program - kanál Bolt. Nyní jsme se rozhodli rozvíjet ukrajinský cestovní ruch a propagovat Ukrajinu ve světě," řekl provozní ředitel PayTV skupiny Film.UA, Nariman Gusejnov.

Cílem stanice U Travel je propagovat málo známá místa na Ukrajině, nejen Oděsu, Lvov a Kyjev. Ostatní regiony budou představeny očima Ukrajinců. Hosty pořadů budou cestující blogeři, zástupci diaspory, lidé žijící a pracující v zahraničí. Většina obsahu bude vyrobena v tuzemsku a pouze 25 procent kontentu bude pocházet ze zahraničí. Dlouhodobým cílem je rozšířit působnost stanice U Travel na mezinárodní úrovni.

zdroj: detector.media + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články