Quantcast

Polsat Games HD a Puls 2 HD v nabídce Canal+

| redakce | tisk

Ve čtvrtek 21. října 2021 rozšíří Platforma Canal+ svou nabídku o programy Polsat Games HD a Puls 2 HD. Abonenti této platformy mohou v současné době přijímat oba programy v klasickém SD rozlišení. SD i HD verze kanálů mají shodný obsah. Liší se jen technickou kvalitou přenosu.

Polsat Games HD je kanál patřící do skupiny Polsat Plus, vytvořený pro fanoušky videoher a e-sportů. Stanice vysílá od roku 2018. Stanice bude dostupná v nabídce Canal+ na pozici číslo 137, pro předplatitele s balíčky Comfort+/Optimum+ a vyššími na dekodéru, a také online na canalplus.com.

Puls 2 (foto: satkurier.pl)
▲ Puls 2 (foto: satkurier.pl)

V roce 2010 bylo oznámeno, že Telewizja Puls spustí kanál s názvem Puls Kids s nabídkou pro děti, mládež a rodiče, který bude umístěn v druhém multiplexu (MUX 2) digitální pozemní televize (NTC). Dne 17. května 2010 požádala společnost Telewizja Puls polského regulátora médií (KRRiT) o udělení licence pro satelitní vysílání televizního kanálu pod názvem Puls Kids. Dopisem ze dne 16. června 2010 žadatel změnil navrhovaný název programu na TV Puls 2. Stanice však byla nakonec spuštěna dne 19. července 2012 jako Puls 2. Dne 23. února 2015 byl program Puls 2 spuštěn ve vysokém rozlišení (Puls 2 HD) - SD a HD verze stanice mají totožný program. V roce 2020 se značka "Puls Kids" vrátila jako pásmo v rámci programu Puls 2 a nahradila původní blok "Junior TV". V nabídce stanice najdou diváci animovanou tvorbu, filmy, seriály a zábavné pořady. Je třeba dodat, že předplatitelé Canal+ mají v současnosti (od roku 2013, kdy platforma Canal+ fungovala pod značkou nc+) přístup k programu Puls 2 ve standardním rozlišení. Puls 2 HD bude k dispozici na pozici číslo 21.

Připomeňme, že předplatitelé DTH služby Platforma Canal+ (Eutelsat Hot Bird, 13°E) nedávno získali přístup ke stanicím jako Eleven Sports 1 4K, TeenNick HD, Music Box Polska, Antena/Silver TV, Vivid Red HD, Novelas+ HD, TVP Dokument HD, TVP Kultura HD, TVP Polonia HD a Radio 357 a pravidelně také ke kanálu TVP 4K. Kromě toho operátor prodloužil smlouvu se skupinou Polsat Plus pro Polsat Sport Premium 1 HD, Polsat Sport Premium 2 HD, Polsat Sport Premium 3 PPV, Polsat Sport Premium 4 PPV, Polsat Sport Premium 5 PPV a Polsat Sport Premium 6 PPV.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články