Quantcast

New Media HD volně na 28,2E

| redakce | tisk

Byly zveřejněny další podrobnosti o nové televizní stanici, která bude spuštěna ve Velké Británii a bude šířena volně ( FTA) ve vysokém rozlišení (HDTV) po celé Evropě ze satelitu Astra 2G (28,2°E).

Nebude to Healing Streams TV, jak jsme psali dříve, ale nový kanál s názvem New Media.

Testovací vysílání se chýlí ke konci, během něhož se pozornost soustředila především na pořady Healing Streams TV.

New Media - záběr z příjmu stanice (foto: satkurier.pl)
▲ New Media - záběr z příjmu stanice (foto: satkurier.pl)

Ze spodní části obrazovky byl odstraněn žlutý pruh s informacemi o testech, které provádí britská společnost Vision247. Do vysílání bylo přidáno logo na obrazovce a programový průvodce EPG. V nejbližších dnech se identifikace programu změní z čísla SID na správný název po oficiálním zařazení do platformy Sky UK.

Pouze některé pořady Healing Streams TV se dostanou na vysílání stanice New Media. Zbrusu nový kanál bude mít jinou, rozšířenou programovou nabídku. Budou zde promítány filmy, seriály, dokumenty nebo koncerty britské hudební skupiny Loveworld Singers (The UK Band), kterou vede zakladatel televizní sítě LoveWorld TV, nigerijský letniční pastor, televizní moderátor Chris Oyakhilome, známý jako Pastor Chris.

Kanál New Media bude šířen bezplatně (FTA) a v HD do celé Evropy. Kanál bude k dispozici předplatitelům Sky UK, individuálním divákům a případně uživatelům Freesatu.

technické parametry - New Media (pozice 53501):

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,597 GHz, pol. V, SR 23000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články