Quantcast

28,2E: Filmový Great! Classic se po Vánocích vrátil

| redakce | tisk

Britský bezplatný filmový kanál Great! Xmas a jeho časově posunutá verze o jednu hodinu Great! Xmas +1 se po vánočních svátcích vrátil k původnímu běžnému obsahu a také pod původní brand Great! Classic, resp. Great! Classic +1.

Předvánoční a vánoční období přineslo divákům na britských ostrovech vysílání řadu pop up kanálů, který svým obsahem cílí na nejkrásnější svátky v roce a také na obvyklou zimní náladu. Diváci v uvedeném období mohli sledovat filmy či videoklipy se sváteční tématikou. Vánoce skončily a provozovatelé se vrací zpět k tradičnímu obsahu. V případě stanic Great! Classic (+1h) na starší filmovou produkci, která již necílí na vánoční svátky.

Great! Classic - záběr z příjmu stanice
▲ Great! Classic - záběr z příjmu stanice

Programové služby Great! Classic, Great! Classic +1 se vysílají z transpondéru, který pracuje v britském svazku družice Astra 2F. Hlavní pokrytí je tedy nasměrováno na britské ostrovy. Příjem ve střední Evropě je možný s parabolami větších rozměrů. S ohledem na charakter příjmu (DX) mohou být příjmové podmínky v naší oblasti velmi rozdílné.

Great! Classic - záběr z příjmu stanice
▲ Great! Classic - záběr z příjmu stanice

Stanice Great! Classic (+1) patří do skupiny kanálů Great!, která dále obsahuje programy Great! tv (+1), Great! Action (+1) a Great Movies (+1). Stanice provozuje společnost Narrative Entertainment UK Limited.

technické parametry - Great! Classic, Great! Classic +1:

• Astra 2F (28,2°E), freq. 11,306 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články