Quantcast

Skylink: AMC, Nat Geo a CANAL+ Domo v dubnu pro všechny diváky

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink: AMC, Nat Geo a CANAL+ Domo v dubnu pro všechny diváky

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink připravil i pro nadcházející týdny volné vysílání vybraných programů ze své programové nabídky. Od úterý 5. dubna do 3.5.2022 budou pro všechny zákazníky Skylinku dostupné tři kanály.

Ať už má zákazník Skylinku jakýkoliv programový balíček, může v uvedeném období sledovat filmový kanál AMC, dokumentární stanici Nat Geo a lifestylový program Canal+ Domo.

AMC kromě komedií a akčních filmů nabídne třeba i pokračování sedmé řady seriálu Fear the Walking Dead, které by nemělo uniknout žádnému fanouškovi této zombie série.

Skylink - Vaše satelitní televize (foto: M7 Group)
▲ Skylink - Vaše satelitní televize (foto: M7 Group)

Dokumentární stanice National Geographic uvede třídílný cyklus Lovec dinosaurů nebo seriál Vraky na dně oceánu, kde si diváci přiblíží poslední okamžiky ztroskotaných lodí a jejich posádek.

Stálicí volného vysílání je lifestylový program CANAL+ Domo. To své si na této stanici najdou domácí kutilové, zahradníci nebo kuchaři, a to od začátečníků až po profíky.

Všechny programy volného vysílání - AMC, National Geographic i CANAL+ Domo - budou dostupné také v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

technické parametry - AMC:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,934 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

technické parametry - National Geographic:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,090 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

technické parametry - Canal+ Domo HD:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,012 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články