Quantcast

Dušan Švalek nastupuje do CME do funkce COO

| redakce | tisk

Společnost CME Media Services (CME) obsadila pozici Chief Operating Officer (COO). Dušan Švalek, který bude mít na starosti transformační strategii CME se zaměřením na vybudování business-to-consumer modelu, nastoupil k 1. dubnu 2022.

Dále pak bude úzce spolupracovat s digitálním týmem na zajištění celkového růstu CME. Před nástupem do CME působil ve vedoucích pozicích jako Chief Country Officer ve společnosti Slovak Telekom a předtím vedl marketingové a spotřebitelské aktivity pro společnosti Deutsche Telekom v České republice a na Slovensku.

Dušan Švalek (foto: TV Nova)
▲ Dušan Švalek (foto: TV Nova)

Dušan je zkušený lídr, který dlouhodobě dosahuje skvělých výsledků. Jeho bohaté zkušenosti se spotřebiteli budou klíčové při dalším budování širší digitální nabídky CME. Jsem si jistý, že Dušanův zápal, vize a svěží energie budou mít nemalý dopad na celou naši společnost, a zároveň povzbudí CME k dalším úspěchům a potvrzení vedoucí pozice na trhu," řekl Didier Stoessel, generální ředitel CME pro Českou republiku, Rumunsko, Slovensko a Slovinsko.

Ve společnosti CME bude pan Švalek zodpovědný za vedení rostoucí provozní agendy organizace a také za spoluvytváření nových iniciativ, které posunou transformační strategii CME vpřed. Bude vést a řídit zcela nové projekty, ale také spolupracovat se všemi kolegy na těch již existujících.

V průběhu své kariéry prokázal pan Švalek výjimečné strategické a vůdčí schopnosti, když pracoval na široké škále manažerských pozic pro významné regionální telekomunikační společnosti, jako jsou Slovak Telekomu a T-Mobile Czech Republic.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články