Quantcast

Čižik - další dětský kanál v Trikolor TV

| redakce | tisk

V pořadí druhý vlastní dětský kanál zařadil do svých programových balíčků ruský operátor Trikolor TV. Nová stanice se jmenuje Čižik a přináší animované filmy a rozsáhlou nabídku sovětských pohádek.

Nová stanice Čižik přináší pohádky, dobrodružné filmy a sci-fi a práci vynikajících sovětských animátorů. Na jedné stanici uvidí diváci a jejich rodiče dojemné, poučné příběhy, na kterých vyrůstaly celé generace.

Logo nové stanice Čižik
▲ Logo nové stanice Čižik

Vysílání kanálu Čižik je plné ikonických animovaných seriálů a legend dětských celovečerních filmů: Medvídek Pú, Sněhová královna, Jen počkej, Tajemství třetí planety, ježek v mlze, Host z budoucnosti, Ostrov pokladů a řada dalších titulů.

Čižik byl dárek k Mezinárodnímu dni děti. Stanice je součástí doplňkového balíčku Detskij přes satelit (36°E) a také v online službě Trikolor Kino i TV.

První dětský kanál Trikolor TV odstartoval na Trikolor TV dne 29. dubna. Stanice s názvem TipTop se zaměřuje na zahraniční a domácí obsah pro děti - vysílá animované seriály a celovečerní animované filmy.

zdroj: telesputnik.ru + telesat-news.net





Reklama




Vybrané články