Quantcast

Cartoon Network a Cartoonito v HD v češtině na 9E

| redakce | tisk

Distribuční linky dětských kanálů Cartoon Network HD a Cartoonito HD s volitelnou českou audio stopou se objevily v televizní platformě společnosti Warner Bros. Discovery na satelitu Eutelsat 9B (9°E).

Uvedený vysílatel využívá zmíněný satelit k distribuci svých dokumentárních HD kanálů jako Discovery Channel Animal Planet či Travel channel k televizním operátorům. Ti pak nabízejí šířené programy ve svých programových balíčcích.

Distribuční platforma se nově rozšířila o stanice Cartoon Network HD (mutace CEE), Cartoonito HD (mutace CEE) a Cartoon Network SD (mutace CAAC). První z vyjmenovaných stanic je šířen s volitelnou českou, maďarskou, rumunskou a anglickou audio stopou.

Stanice Cartoonito HD má více volitelných zvukových doprovodů - vedle češtiny je zde i bulharština, nizozemština, chorvatština, maďarština, polština, rumunština, ruština, slovinština a angličtina.

U SD distribuce Cartoon Network CAAC SD jsou k dispozici audio stopy v bulharštině, chorvatštině, ruštině, slovinštině, srbštině a angličtině.

Všechny tři stanice nejsou určeny pro DTH příjem a jsou proto zakódované systémem Viaccess PC 6.0 (CAID 0500, provider id 061200).

technické parametry - Cartoon Network CAAC SD, Cartoon Network CEE HD, Cartoonito CEE HD:

• Eutelsat 9B (9°E), freq. 11,919 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Viaccess





Reklama




Vybrané články