Quantcast

TV Markíza na podzim: Farma, Na nože, seriály Pán profesor či Dunaj

| redakce | tisk

Pokračování oblíbených seriálů, návrat reality show, soutěže ale i zpravodajské a publicistické pořady. To bude podzim s televizní skupinou Markíza.

TV Markíza během podzimu divákům nabídne nové série oblíbených seriálových hitů jako "Mama na prenájom", "Dunaj, k vašim službám", "Pán profesor" či "Výnimočná Nikol".

S premiérovými částmi budou pokračovat i úspěšné reality show "Farma", "Na nože" a "Utajený šéf".

Podzimní programové schéma TV Markíza (foto: TV Markíza)
▲ Podzimní programové schéma TV Markíza (foto: TV Markíza)

Provozovatel TV Markíza připravil do vysílání i úplné novinky s názvy "Možné je všetko" a "Jama levova", které jsou adaptacemi celosvětově úspěšných formátů.

Filmy a seriály nebudou chybět na TV Markíza ani na podzim. Diváci se mohou těšit na novou českou komedii Střídavka (2022), americký akční thriller "Posledný výstrel" (2021), dobrodružnou fantasy "Mortal Kombat" (2021), dobrodružné sci-fi "Duna" (2021) či "Sulcide Squad: Samovražedná misia" (2021).

Podzimní programové schéma TV Doma (foto: TV Markíza)
▲ Podzimní programové schéma TV Doma (foto: TV Markíza)

Pestrou a bohatou nabídku chystá provozovatel i na menší tématické kanály TV Doma, TV Dajto a Markíza KRIMI. Doma přinese například dvě legendární latinsko-americké telenovely "Rosalinda" a "Rany z lásky", komediální romantický seriál "V hre je láska". V premiéře nabídne šestou sérii diváckého hitu z lékařského prostředí "Dobrý doktor" i nová 7. série "Chicago Fire" o příslušnících elitní požární, záchranné a zdravotnické jednotky.

Podzimní programové schéma TV Dajto (foto: TV Markíza)
▲ Podzimní programové schéma TV Dajto (foto: TV Markíza)

Na TV Dajto se objeví akční a dobrodružné filmy jako "Parker", "Justice League", "Muž z ocele", "Cudzinec vo vlaku" či "Robocop". Nebudou chybět ani vybrané přímé přenosy ze slovenské fotbalové soutěže - Niké ligy. Každý týden TV Dajto přinese i noční přímé přenosy z hokejové NHL.

Podzimní programové schéma Markíza KRIMI (foto: TV Markíza)
▲ Podzimní programové schéma Markíza KRIMI (foto: TV Markíza)

Markíza KRIMI na podzim odvysílá český krimi seriál Specialisté, dále úspěšné a oblíbené seriály jako "Myšlienky vraha", "Kosti", "Odložený prípad".





Reklama




Vybrané články