Quantcast

Od září nové stanice CANAL+ France

| redakce | tisk

Francouzský vysílatel CANAL+ spustí již 1. září nový filmový kanál CANAL+ Box Office. Nová stanice byla ohlášena již v únoru. Zároveň bude spuštěna aktualizovaná verze Canal+ Cinéma(s).

Nejnovější projekt CANAL+ Box Office bude dostupný pro všechny abonenty CANAL+ ve Francii a to od první úrovně předplatného.

Nový program CANAL+ odstartuje již brzy - po získání souhlasu od francouzského regulátora. Tvrdí info obrazovka na jednom z programových slotů CANAL+ France
▲ Nový program CANAL+ odstartuje již brzy - po získání souhlasu od francouzského regulátora. Tvrdí info obrazovka na jednom z programových slotů CANAL+ France

CANAL+ Box Office bude dostupný od 1. září 2023 pro všechny předplatitele ve Francii na lineární televizi i v on-demand na myCANAL. Divákům nabídne nejúspěšnější filmy posledních let. P/ůjde zejména o skvělé filmy od největších studií, které si získaly velkou oblibu.

Stanice přinese filmy 6 měsíců po premiéře v kinech. Mezi prvními tituly budou "Babylon", "Warrior Queen", "Scream VI" a "Asterix a Obelix: Empire of the Dragon". Jde o novinky z roku 2022, ale některé i z roku 2023.

Abonenti Ciné Séries budou moci na Canal+ Cinéma(s) sledovat kritiky uznávané a festivaly oceněné filmy a žánrovou kinematografii. Stanice bude vysílat filmy od francouzských a zahraničních producentů v žánrech jako sci-fi, akce, thriller, komedie, drama, romantika.

zdroj: satkurier.pl + boxofficepro.fr + megazap.fr





Reklama




Vybrané články