Quantcast

Seriály a lifestyle v září na Skylinku

| redakce | tiskobrázek k článku: Seriály a lifestyle v září na Skylinku

Pro nadcházející týdny připravil provozovatel česko-slovenské internetové a satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, člen CANAL+, volné vysílání vybraných programů z balíčků operátora.

Od úterý 5. 9. 2023 do úterý 3. 10. 2023 budou pro všechny zákazníky Skylinku bez ohledu na jejich aktivní balíček volně dostupné dva programy.

Rodina sleduje programovou nabídku Skylinku (foto: M7 Group)
▲ Rodina sleduje programovou nabídku Skylinku (foto: M7 Group)

TV Paprika dodá všem divákům inspiraci pro každodenní vaření. 9. září budou mít navíc premiéru dvě lokální produkce - Od farmáře na talíř s Markétou Hrubešovou a Od farmára na tanier s Gabom Kocákom. Připojit se ke kulinářskému dobrodružství bude možné každý víkend v 17 hodin.

Druhou volně dostupnou stanicí je Epic Drama, na které nebude nouze o seriály. V premiéře uvede kriminální drama Des, natočené podle skutečných událostí, nebo sérii Dům snů, díky které se diváci ocitnou v Berlíně 20. let 20. století.

Vybrané pořady z programů Epic Drama a TV Paprika jsou dostupné také ve videotéce v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

technické parametry - TV Paprika, Epic Drama HD:

Astra 3B (23,5E), freq. 11,934 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články