Quantcast

První původní slovenský seriál Vítěz již na SkyShowtime

| redakce | tisk

V dlouho očekávaném rodinném komediálním seriálu režiséra Jana Hřebejka, oceněného na Berlinale a držitele Českého lva, se představí hvězdné herecké obsazení včetně Adyho Hajdu a Ivany Chýlkové.

První původní slovenský seriál SkyShowtime, Vítěz, má dnes premiéru na SkyShowtime. Tento poutavý a dlouho očekávaný komediální seriál bude k dispozici na všech 22 trzích, kde je služba dostupná. Vítěz obsahuje šest epizod, které budou přidávány na platformu každé pondělí. První epizoda je nyní k dispozici ke sledování.

Seriál Vítěz (foto: Zuzana Panská)
▲ Seriál Vítěz (foto: Zuzana Panská)

Vítěz je poutavá rodinná komedie, která sleduje život Viktora Hudáka (Ady Hajdu), bývalého premiéra malé evropské země, který se po desetiletí snaží získat zpět srdce svojí rodiny, kterou během své politické kariéry zanedbával. Snaží se začlenit do běžných činností a zároveň se pokouší získat zpět náklonnost svých dcer a manželky. Jeho cesta je však plná nečekaných a zcela nových každodenních výzev, které někdy předčí i ty, s nimiž se setkal během svého působení v parlamentu. S dokonalým propojením humoru a dramatu seriál zkoumá dobrodružnou cestu Viktora, jeho dcer, manželky a nejbližších.

Vítěze režíroval renomovaný český filmař Jan Hřebejk (kultovní česká komedie Pelíšky), scénář napsali Zuzana Dzurindová a Peter Nagy, a hlavním kameramanem je Martin Šácha. V hlavních rolích se vedle populárního slovenského herce Adyho Hajdu představí držitelka Českého lva Ivana Chýlková, na Českého lva nominovaná Natalia Germani a také mladé vycházející hvězdy Petra Dubayová a Rebecca Rigová. Dále hrají Noël Czuczor, Milan Ondrík, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Vladislav Plevčík, Sarah Arató a Štefan Martinovič.

Hlavním producentem seriálu je Jan Bílek, výkonným producentem Aleš Týbl. Dalšími producenty, kteří se na seriálu podíleli, jsou Tereza Polachová a Steve Matthews. Seriál Vítěz se natáčel převážně v Bratislavě na Slovensku.

zdroj: SkyShowtime





Reklama




Vybrané články