Quantcast

Skončil kanál, který vysílal vtipná videa

| redakce | tisk

Začátkem září 2023 byla ukončena distribuce tureckého zábavního kanálu Akilli TV. Stanice vysílala v silném západním svazku z družice Türksat 4A (42°E) a příjem byl proto možný s parabolami malých rozměrů i v regionu střední Evropy.

Běžné vysílání Akilli TV bylo nahrazeno textovou informací "yakinda yayindayiz...", kterou najdeme v multiplexech Demiroren medya poměrně často, když vysílatel přeruší nebo ukončí vysílání.

Statická obrazovka s textem místo původního vysílání Akilli TV
▲ Statická obrazovka s textem místo původního vysílání Akilli TV

Stanice Akilli TV byla spuštěna v roce 2006 a zaměřovala se na amatérská videa (domácí videa). Divákům přinášela zábavu z YouTube na tradiční televizní obrazovku. I když poslední roky nebyly pro vysílatele jednoduché, hledal další finanční prostředky pro svůj provoz a zavedl interaktivní a teleshoppingové pořady. Stanice Akilli TV je součástí společnosti TTM Telekom.

Nejoblíbenější turecká videoplatforma akilli.tv je stále aktivní a umožňuje uživatelům spojit se a inspirovat ostatní po celém světě. Jedná se o distribuční platformu pro tvůrce původního obsahu a velké a malé inzerenty.

bývalé technické parametry - Akilli TV (vysílání bylo ukončeno!):

• Türksat 4A (42°E), freq. 12,034 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články