Quantcast

Televizní programy od Digi SK v akci za 1 euro

| redakce | tisk

Společnost Digi Slovakia spustila podzimní prodejní kampaň. Televizní službu nabízí novým zákazníkům jen za 1 euro na první tři měsíce. Cenově zvýhodněná nabídka platí pro všechny objednávky satelitní, kabelové a internetové televize od 17.10.2023 do 31.1.2024.

Vedle toho při objednávce vybraných balíčků získají noví zákazníci dárek v podobě bezdrátových sluchátek Redmi Buds 4 Lite. Dárek mohou získat i stávající klienti DIGI, stačí v uvedeném období přejít na vyšší základní balíček. Klienti s nejvyšším balíkem Platinum dostanou po registraci na webu digislovakia.sk dárek automaticky.

DIGI SK v akci od 1 eura (foto: DIGI SK)
▲ DIGI SK v akci od 1 eura (foto: DIGI SK)

Při využití výše uvedené akce klienti v prvních třech měsících zaplatí od 1 eur měsíčně a díky tomu ušetří více než 50 eur při objednávce tv balíčku Platinum. Po uplynutí tříměsíční slevy platí zákazník běžnou sumu za zvolený balík podle ceníku.

Zákazníci mohou využít Bonus na instalaci, díky kterému neplatí počáteční poplatky za zřízení a instalaci služby.

DIGI SK nabízí multižánrovou nabídku programů a světového sportu. Vychutnat si mohou například 17 sportovních stanic, 12 dětských a 20 dokumentárních kanálů. Navíc, v ceně služby je zahrnutý i benefit Voyo štart, který umožňuje sledovat oblíbené filmy a pořady.

zdroj: DIGI SK





Reklama




Vybrané články