Quantcast

SledovaniTV bude až do ledna za polovinu

| redakce | tisk

Internetová televize SledovaniTV spustila svou předvánoční slevovou akci a nabízí všem novým uživatelům službu za zvýhodněnou cenu. Po prvním zkušebním měsíci (který je stále za 1 Kč) budou mít službu se slevou více než 50 %! A navíc dostanou dárek.

SledovaniTV nikdy nebylo dostupnější. Díky podzimní akci uživatelé ušetří až 618 Kč! Každý nový zákazníka získá balíček Základ na tři měsíce s více než 50% slevou. Po prvním měsíci, který je zkušební a zákazník za něj platí jen 1 Kč, bude mít službu další 3 měsíce za sníženou cenu 99 Kč/měsíc. Až od 5. měsíce bude za SledovaniTV platit standardní ceníkovou cenu 229 Kč měsíčně.

Propagační akce SledovaniTV v Česku (foto: SledovaniTV)
▲ Propagační akce SledovaniTV v Česku (foto: SledovaniTV)

První měsíc si navíc uživatelé vyzkouší službu opravdu v plné parádě díky dárku, kterým je balíček Premium. Ten obsahuje více než 190 kanálů a zahrnuje také přístup do služby HBO Max. Za tento zkušební měsíc zaplatí jen 1 Kč.

Akce platí také ve slovenské službě SledovanieTV. První měsíc mohou uživatelé vyzkoušet balíček Základný za 0,10 €. Jako dárek navíc získají 175 kanálů z balíčku Prémiový a HBO Max. Následující tři měsíce pak budou platit pouze 3,99 € měsíčně.
"Snížená cena platí pouze pro nové zákazníky, kteří SledovaniTV doposud nevyužívají. Dáváme jim tak příležitost výhody naší služby vyzkoušet o Vánocích, kdy se sejdou s celou rodinou u tradičních pohádek," říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Propagační akce SledovaniTV na Slovensku (foto: SledovaniTV)
▲ Propagační akce SledovaniTV na Slovensku (foto: SledovaniTV)

Zkrátka nepřijdou ani stávající uživatelé. Před nedávnem provozovatel doplnil základní balíček o prémiové kanály jako je FilmBox, Love Nature 4, Spark TV a iConcerts. V průběhu října navíc všem uživatelům přidal videotéku Rik+ s více než 5000 tituly.

zdroj: PR článek SledovaniTV





Reklama




Vybrané články