Quantcast

Na obrazovky TV Markíza míří seriál Zrada

| redakce | tisk

Na obrazovky televize Markíza přichází nový dramatický seriál s názvem Zrada. Ve strhujícím 10dílném příběhu o úspěšné lékařce, jejíž idylický život převrátí naruby podezření, že její manžel má milostnou aféru, předvedou doslova herecký koncert česká herecká hvězda Klára Issová a jeden z aktuálně nejúspěšnějších a nejoblíbenějších slovenských herců.

První epizodu si budou moci diváci vychutnat již v pondělí 5. února 2024 ve 20:30 hodin, nebo až v týdenním exkluzivním předstihu na Voyo.

Seriál Zrada (foto: Peter Zakovic, TV Markíza)
▲ Seriál Zrada (foto: Peter Zakovic, TV Markíza)

Zrada je slovenskou adaptací napínavého manželského psychologického dramatu Doktorka Fosterová (Doctor Foster), kterou v roce 2015 napsal a vytvořil prestižními cenami ověnčený scénárista Mike Bartlett a pro BBC ve Velké Británii ji produkovala společnost Drama Republic. Po divácky skvěle přijaté první pětidílné sérii následovalo v roce 2017 dalších pět epizod.

Licenci k vytvoření vlastní verze seriálu získala TV Markíza od společnosti BBC Studios, adaptovaný již byl v zemích jako Francie, Jižní Korea, Indie, Filipíny, Japonsko či Turecko. Hlavní představitelka originální doktorky Fosterové, britská herečka Suranne Jones, získala za její ztvárnění prestižní ocenění BAFTA. V turecké verzi zase excelovala herečka Cansu Dere, slovenským divákům dobře známá ze seriálů Síla, Ezel, Sultán či Matky a dcery.

Hlavní ženskou roli tvůrci svěřili populární české herečce Kláře Issové, která však v seriálu bude mluvit slovensky. Jejím hereckým partnerem je ve Zradě oblíbený slovenský herec Milan Ondrík.

Režisérské otěže dostal do rukou Braňo Mišík, který už s TV Markíza spolupracoval i na seriálových hitech jako Klamstvo, Druhá šanca či Sestričky.

TV Markíza seriál vyrobila ve spolupráci s produkční společností Film Kolektiv, která vyrobila například i úspěšný Voyo Originál Případ Roubal.

zdroj: Markíza





Reklama




Vybrané články