Quantcast

Švédský FTA kanál Sverigekanalen na Thoru

| redakce | tisk | názory

Dne 11. března 2024 se na satelitu Thor 5 (0,8°W) rozšířil počet křesťanských kanálů ze severní Evropy. Volně ( FTA) v rámci multiplexu Telenoru na kmitočtu 11,389 GHz vysílá televizní stanice Sverigekanalen.

"Chceme Švédsku sdělit dobrou zprávu o Ježíši. Chceme oslovit všechny věkové kategorie a národnosti a využít všech mediálních platforem k náležité prezentaci dobrých zpráv," uvádí provozovatel stanice na svém webu sverigekanalen.se.

Sverigekanalen - záběr z příjmu stanice
▲ Sverigekanalen - záběr z příjmu stanice

Sverigekanalen je zcela nový náboženský kanál, vytvořený lidmi, kteří dříve spolupracovali s Vision Sverige. K novému podniku se také připojila řada sborů. Mezi nimi jsou kongregace Agape, církev v Göteborgu, kongregace Vetlanda a letniční církev Pingstkyrkan Uppsala. Kanál bude vysílat obsah ze studií ve Stockholmu, Göteborgu a Norrköpingu.

Provozovatel programu chce oslovit všechny komunity ve Švédsku, a proto bude produkovat programy v různých jazycích. „Kromě švédštiny bude program k dispozici také v arabštině, perštině, somálštině, chorvatštině / srbštině / bosenštině, španělštině a angličtině,“ říká Gawdat Mtrious ze Sverigekanalen TV. Ještě před pár týdny spolupracoval s Vision Sverige.

Stanice Sverigekanalen TV byla také zpřístupněna předplatitelům satelitní platformy Allente na EPG pozici č. 214.

technické parametry - Sverigekanalen:

• Thor 5 (0,8°W), freq. 11,389 GHz, pol. H, SR 24500, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, FTa

zdroj: satkurier.pl

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články