Quantcast

t-music každý pátek na TV Óčko

| redakce | tisk

Hudební pořad t-music, který dříve vysílala Prima TV, se vrací na televizní obrazovky, tentokrát hudební a lifestylové TV Óčko. Fanoušci t-music chart si svůj oblíbený žebříček budou moci od 8. února vychutnat také na TV Óčko. Premiéra bude odvysílána vždy v pátek vpodvečer. Spojení t-music chart a Hitparády TV Óčko přinese celou řadu novinek nejen v podobě nové televizní stanice.

Spojením příznivců t-music chart a hitparády Óčko TV vzniká nejsilnější hitparáda na českém trhu,“ říká Michal Němec, ředitel služeb mobilních portálů společnosti T-Mobile a dodává: "týdenní pořadí aktuálních hitů bude moci od února ovlivňovat několik set tisíc hudebních fanoušků."

Diváci se mohou těšit na klipy všech dvaceti hitů a čtyřech novinek v plné délce. Hitparáda t-music totiž bude trvat dvě hodiny. Obrazovka TV Óčka bude patřit premiéře vždy v pátek od 18,00 do 20,00 hodin.

Kdo nestihne t-music chart v pátek, bude ji moci sledovat ve dvou dalších vysílacích časech: v sobotu od 13,00 do 15,00 a v neděli mezi 20. a 22. hodinou.

Ve zbrusu novém studiu se uvádění pořadu ujme Blanka Huňátová, oblíbená moderátorka TV Óčko. Nově se před kamerami každý týden objeví i diváci. Ti budou moci klást otázky hostům, ale i komentovat klipy či reportáže.

O pořadí klipů mohou fanoušci rozhodnout svými hlasy na www.t-music.cz nebo prostřednictvím SMS. Kdo podpoří svůj oblíbený song z mobilního telefonu, může vyhrát každý týden nejnovější hudební telefon. Připraveny jsou také dlouhodobé soutěže o zájezdy na zahraniční koncerty.

Na www.t-music.cz naleznou hlasující nejen aktuální pořadí hitparády a všechny klipy. Horké hity bojující o umístění si budou moci stáhnout ve formě celých skladeb, vyzvánění nebo si je nastavit jako uvítací tón. Navíc se budou moci návštěvníci webu podívat na záběry ze zákulisí natáčení pořadu a reportáže z těch nejlepších hudebních akcí.





Reklama




Vybrané články