Quantcast

Trojka STV bude jen na modrých kartách SkyLink

| Martin Vyleťal | tisk

Nový sportovní kanál TROJKA Slovenské televize (STV) bude dostupný jen na nových dekódovacích kartách SkyLink s modrým potiskem. Jedná se o karty, které pracují v systému CryptoWorks v CAID 0D70, které technicky umožňují příjem všech neplacených kanálů (STV1, STV2, Markíza, JOJ), stejně tak i placených stanic balíčku MULTI.

Majitelé starých karet Slovak Link program TROJKA na svých kartách neuvidí. Program pro tento typ karet nebude vůbec kódován. Zájemci o sportovní kanál STV mohou požádat o výměnu karty společnost Towercom, provozovatele služby SkyLink. Karta bude divákům bezplatně vyměněna jen v případě, že si objednají některou ze služeb - buď příjem balíku českých programů (ČT1, ČT2, ČT24 - FTA, TV Prima - test) nebo měsíční příjem placeného balíčku MULTI.

Vlastníci bílých karet Slovak Link byli již dopisem o možnosti výměny karty informováni. Výměna karty není povinná. Do budoucna se ale počítá s odpojením starého systému CryptoWorks (CAID 0D03) kvůli kolizi se stejným typem CAID spolupracující společnosti TRADE and TECHNOLOGY.

Testovací vysílání (zkušební obrazec) TROJKY (STV3) se objevil dnes kolem poledne na satelitu Astra 1E (23,5°E). Na modré karty již přišly EMM pro nový kanál.





Reklama




Vybrané články