Quantcast

Od října CanalSat s pay-tv ve Švýcarsku

| redakce | tisk

Provozovatel francouzské satelitní pay-tv CanalSat začne od 1. října 2008 nabízet zcela legální předplatné placené televize pro zájemce ze Švýcarska. Nabídka bude obsahovat prémiové kanály Canal+ a také široký rozsah francouzských kanálů.

CanalSat začátkem letošního roku zablokoval abonentům ve Švýcarsku přístup k placeným programům své platformy. Provozovatel služby totiž nemá práva na všechny programy pro švýcarské území. CanalSat přislíbil, že jakmile budou vyřešena všechna práva, bude možný legální příjem i ve Švýcarsku.

Nabídka CanalSat Suisse bude startovat s balíkem programů, ve kterém nebudou chybět všechny hlavní francouzské terestrické digitální kanály a také mnoho tématických stanic. Předplatné je stanoveno na 35 CHF měsíčně (22 euro). Další dva programové balíčky je možné přiobjednat za 10 CHF měsíčně.

Prémiový paket Canal+ stojí 35 CHF měsíčně. V rámci promo akce je cena 25 CHF po dobu prvních čtyř měsíců. Kompletní nabídka včetně prémiových programů bude stát 75 CHF.

Programy CanalSat pro Švýcarsko se budou vysílat na satelitu Astra (19,2°E) a využijí se stávající programy a signály na této pozici.

zdroj: broadbandTVnews





Reklama




Vybrané články