Quantcast

SkyVision si objednal 4 transpondéry na NSS 10

| redakce | tisk

Společnost SkyVision, přední globální poskytovatel internetových služeb přes satelit a optické sítě, si u satelitního operátora SES NEW SKIES objednala 4 transpondéry pro rozšíření služeb na satelitu NSS 10. Podmínky kontraktu zůstanou důvěrné.

SkyVision, z její klíčové brány v Evropě, USA a Středního východu, poskytuje kompletní řešení zahrnující standardní nebo IP konektivitu podle přání zákazníka pro ISP a telekomunikační řešení po podnikové a nevládní organizace. První kapacitu si u společnosti SES objednala v roce 2005.

NSS 10 je vysokovýkonný satelit s kapacitou v C pásmu. Družice pokrývá Afriku, Evropu a Ameriku. NSS 10 je umístěn na pozici 37,5°W a poskytuje regionální, transkontinentální a transoceánské služby pro své zákazníky. Satelit nabízí transpondéry, které mohou sloužit pro pokrytí Evropy/Afriky a Severní Ameriky a mají unikátní funkčnost simultánního přenosu signálu. Satelit NSS 10 poskytuje vysoký výkon a kapacitu pro rostoucí trhy a podporuje různé požadavky včetně GSM sítě, nevládní organizace, vládní aplikace a mnoho dalšího.





Reklama




Vybrané články