Quantcast

Polská platforma Orange provádí technické testy

| redakce | tiskobrázek k článku: Polská platforma Orange provádí technické testy

Orange, nová satelitní platforma polské firmy Telekomunikacja Polska S.A., zahájila technické zkoušky. Do procesu byl zapojen okruh skupiny klientů, kteří fungují jako beta testeři služby. Paket Orange bude nabízen z modemem pod názvem Livebox a službou pro přístup do internetu Neostrada TP. Nejdůležitějším prvkem je tuner určený pro příjem TV programů. Set top box na trh dodává firma Samsung.

Satelitní set top box byl zhotoven pro potřeby platformy Orange. Samsung SHD 85 je vybaven dekodérem Viaccess a umožňuje také příjem programů ve vysokém rozlišení (HDTV). V dodávaném kompletu je kabel HDMI a samozřejmě také karta systému Viaccess umožňující příjem paketu. Služba se vysílá ze satelitů Hot Bird (13°E).

Satelitní set top box bude muset mít zákazník Orange trvale připojený do internetu, jinak nebude moci s ním přijímat ani volně vysílané programy ze satelitu. V ceně kompletu je přístup až k 36 základním programům volně vysílaných i kódovaných. Vedle základní nabídky si může zákazník za příplatek objednat placené pakety od TP a paketu Cyfra+, které jsou dostupné ve Videostrádě TP a Multipaketu.

Polská platforma Orange provádí technické testy
▲ Polská platforma Orange provádí technické testy

Z technických důvodů není možné některé programy zatím přijímat. Jde o stanice TVN, kde funguje zatím pouze zvuk bez obrazu. V další fázi provozovatel počítá se spuštěním VoD a Replay TV.

Ceník:
Neostrada 1Mb/s + Livebox + satelitní přijímač + parabola a konvertor - 79,90 zł (12 měsíců)
Neostrada 1Mb/s + Livebox + satelitní přijímač + parabola a konvertor - 69,90 zł (24 měsíců)
Neostrada 2Mb/s + Livebox + satelitní přijímač + parabola a konvertor - 99,90 zł (12 měsíců)
Neostrada 2Mb/s + Livebox + satelitní přijímač + parabola a konvertor - 89,90 zł (24 měsíců)

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články