Quantcast

TNK chce mít do pěti měsíců 100 tisíc abonentů

| redakce | tiskobrázek k článku: TNK chce mít do pěti měsíců 100 tisíc abonentů

Podle Tomasza Berezowskieho, který je TVN členem představenstva a ředitelem techniky, má být pro novou polskou službu Telewizja na kartę (TNK) vzorem britská platforma Freesat. Dodal, že TNK by neměla být považována za službu, která narušuje DTH trh, ale spíše jako doplňkovou službou pro zákazníky.

Ačkoliv Berezowski odmítl zveřejnit dosažený počet zákazníků za prvních několik dní provozu služby, řekl, že bude 100 tisíc aktivních karet TNK do pěti měsíců od spuštění považovat za dobrý výsledek.

Je třeba poznamenat, že ve srovnání s nabídkou Televize na kartě (TNK) nemá britský Freesat, společný satelitní projekt veřejnoprávní BBC a komerční ITV, žádné provozní náklady. Freesat vysílá a nabízí programy zdarma bez jakýchkoliv poplatků - není potřeba pořizovat žádný dekodér a ani kartu. Je třeba jen vhodný set top box certifikovaný na platformu Freesat (28,2°E/28,5°E).

Služba TNK zahájila provoz 3. října 2008. Bez jakýchkoliv smluv a pravidelných poplatků může divák trvale přijímat programy TVP1, TVP2, TVN, TVN7 a Religia.tv z karet TNK pracujících v systému Conax. Další stanice jsou dostupné v placeném balíčku.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články