Quantcast

Canal Digital se rozšířil o finskou Nelonen HD

| redakce | tiskobrázek k článku: Canal Digital se rozšířil o finskou Nelonen HD

Nabídka skandinávské satelitní platformy Canal Digital, která je dostupná ze satelitů Thor 3 a Thor 5 (0,8°W), se rozšířila o finský kanál ve vysokém rozlišení pod názvem Nelonen HD. Nelonen je finská stanice se všeobecným programem. V překladu znamená čtyři.

Nelonen HD vysílá na družici Thor 3 (0,8°W), na kmitočtu 12,399 GHz, polarizace horizontální, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S, service ID 2928, video PID 515, audio PID 652, systém podmíněného přístupu Conax.

Platforma Canal Digital je jednou z předních satelitních platforem, které nabízejí bohatou nabídku programů ve vysokém rozlišení (HDTV) různých žánrů - z klasických stanic Kanal 5 HD, SVT HD, TV 4 HD, TV Norge HD, Nelonen HD a dále tématické placené stanice Canal+ Sport HD Skandinavien, Canal+ Film HD, Eurosport HD, Discovery HD Europe, National Geographic Channel UK HD, Voom HD, Silver HD, The History Channel UK HD.

Technická kvalita všech HD kanálů v paketu Canal Digital je vynikající, proto také signály slouží i jako distribuční pro kabelové a satelitní operátory.

zdroj: satkurier.pl + vl. zpráva





Reklama




Vybrané články