Quantcast

Jetix si zajistil distribuci v kabelové UPC

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Jetix si zajistil distribuci v kabelové UPC

Mezinárodní dětský kanál Jetix si zajistil další distribuci ve střední a východní Evropě v kabelové síti společnosti UPC - konkrétně v České republice, na Slovensku, Maďarsku, Polsku a Rumunsku. Jetix s UPC podepsal mnohaletou smlouvu. Detaily nebyly zveřejněny.

Jetix dále ve východní Evropě obnovil smlouvu na distribuci se druhou největší platformou v Rusku - NTV Plus. Ve Velké Británii rozšířil kontrakt na šíření stanice o dva roky až do roku 2012. Provozovatel si dlouholetým kontraktem zajistil distribuci na jednom z klíčových trhů s placenou televizí. Dále podepsal smlouvu s provozovatelem CanalSat, sloučené francouzské pay-tv CanalSat a TPS.

Na konci září letošního roku se Jetix vysílal v 58 zemích napříč Evropou a Středním Východem. Vysílal se v 15 samostatných feedech v celkem 19 jazycích. Počet abonentů Jetix se zvýšil o 1,8 milionu. Stanice je nyní dostupná pro 52,3 miliony domácností. Stanice roste zejména ve střední a východní Evropě (CEE) - klíčovými trhy jsou Rusko a Rumunsko, kde se zvýšil počet diváků o 1 milion, v Polsku o 10 procent.

Jetix hodlá posílit svoji pozici v regionu CEE - rozšířením vysílání programu se srbskými titulky a dále zahájením dabingu v bulharském jazyce.





Reklama




Vybrané články