Quantcast

TV Barrandov na UPC Direct i s obrázky

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: TV Barrandov na UPC Direct i s obrázky

Nová česká digitální stanice TV Barrandov již vysílá na platformě UPC Direct jako jediné distribuční síti první obrázky, které propagují vznikající plnoformátovou televizi, která naplánovala svůj start na 11. ledna 2009 v 11:01 hodin.

Propagační spot TV Barrandov vysílaný na UPC Direct je složen z několika obrázků a jehož cílem je představit pořady a formáty, které televize nabídne. Logo v bílém provedení je umístěno do levého horního rohu.

Test TV Barrandov se na platformě UPC Direct objevil již v minulém týdnu a obsahoval monoskop doplněný zvukem program TV Nova. Dnes se vysílá promo TV Barrandov bez zvuku (audio stopa je v provozu).

TV Barrandov v UPC Direct vysílá na družici Astra 1G (19,2°E), na kmitočtu 12,382 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, video PID 551, audio PID 561. Signál je kódován systémem CryptoWorks. Program bude součástí české nabídky Rodina.

TV Barrandov na UPC Direct i s obrázky
▲ TV Barrandov na UPC Direct i s obrázky

Stanice TV Barrandov bude součástí i dalších sítí. Například v DVB-T v rámci sítě 2. Tam se zatím vysílá jen monoskop s logem a informací o lednovém startu.





Reklama




Vybrané články