Quantcast

Nalaďte si již v pondělí Nova Cinema v DVB-T a můžete vyhrát

| redakce | tiskobrázek k článku: Nalaďte si již v pondělí Nova Cinema v DVB-T a můžete vyhrát

Nova Cinema, televizní filmový kanál z rodiny Nova, se již v pondělí 15. prosince objeví v pozemní digitální síti. Na tento den si Nova Cinema připravila zahájení velké divácké soutěže o jedinečný výlet do Los Angeles, hlavního města filmového průmyslu.

Filmový kanál Nova Cinema, který začal vysílat 1. prosince 2007, se již v pondělí 15. prosince objeví v pozemní digitální síti v multiplexu 2, který provozují České Radiokomunikace. Po přechodu do DVB-T bude Nova Cinema přístupná až pro 52 % populace i v této distribuční síti (teoretické pokrytí multiplexu 2). Podle našich odhadů bude do konce roku 2009 pokryto televizním kanálem Nova Cinema 65 % populace.

Kromě vysílání v pozemní digitální síti zahajuje v pondělí Nova Cinema diváckou soutěž „Nalaďte si svou šanci!“ o velkolepý zájezd pro dvě osoby do Hollywoodu v hodnotě několika set tisíc korun. Soutěž potrvá do 11. ledna 2008 a ve speciálním dílu Hvězdného reportéra se diváci dozvědí, kdo z nich se bude moci v oscarovém týdnu od 18. do 27. února projít po proslulém Chodníku slávy. Pravidla soutěže jsou uvedena na webu www.novacinema.cz.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články