Quantcast

Nova Cinema na starších kartách TaT za jednorázový příplatek

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Nova Cinema na starších kartách TaT za jednorázový příplatek

Seriálový a filmový kanál Nova Cinema zůstává po zařazení do digitálního pozemního vysílání (DVB-T) sítě 2 společnosti České Radiokomunikace (ČRa) na starších kartách Trade and Technology (TaT) registrovaných před 1.12.2007 nadále za jednorázový poplatek.

"Zařazení programu Nova Cinema do DVB-T samo o sobě nemění naše podmínky pro poskytování přístupu k tomuto programu našim zákazníkům," uvedl na dotaz serveru parabola.cz Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která se stará o provoz těchto karet. "Z našeho pohledu se jedná o placený program, který dotujeme z prodeje karet a z manipulačních poplatků," dodal.

Program Nova Cinema spolu s STV1 a STV2 si může uživatel objednat za jednorázový poplatek 190,-Kč (číslo účtu: 43 0843190287 / 0100, specifický symbol 337, variabilní symbol je posledních 10 číslic čísla Vaší TT Karty).

"Ekonomika je neúprosná a snažíme se naši politiku přizpůsobit potřebám našich zákazníků. Jednorázový poplatek 190,- Kč za upgrade programové nabídky je ve srovnání s jinými běžnými náklady skutečně symbolický," konstatuje Jaromír Glisník a doplňuje: "co považuji za podstatné - je dobrovolný. Naše zákazníky nenutíme k tomu, aby si nabídku na své kartě rozšiřovali. Je to jen a jen na jejich vůli."





Reklama




Vybrané články