Quantcast

TV Record přes satelity NSS 806 a NSS 7

| redakce | tisk

Brazilská televizní síť TV Record si vybrala satelitní systémy SES NEW SKIES k distribuci mezinárodní verze a národních kanálů na družicích NSS 806 a NSS 7. TV Record bude kapacity na satelitech SES NEW SKIES využívat také k distribuci prvního HDTV kanálu v Brazílii.

TV Record bude využívat kapacitu na NSS 806 k šíření prestižního mezinárodního kanálu Record International pro diváky v Severní Americe. Kapacita na satelitu NSS 7 bude využívána k distribuci řady nových regionálních kanálů a také 24 hodinového zpravodajského kanálu Record News a prvního HD programu v Brazílii.

Satelit NSS 806 je umístěn na orbitální pozici 40,5°W a je určen pro pokrytí Evropy a Ameriky s pokrytím Severní, střední a Jižní Ameriky a regionů s trhy, kde se hovoří španělsky a portugalsky. Satelit v současné době přenáší více než 175 zpravodajských, sportovních, hudebních a zábavních stanic pro více než 14 miliónů domácností a přes 4 tisíce kabelových sítí napříč Latinskou Amerikou.

NSS 7 je hybridním Ku a C pásmovým satelitem, který pracuje na pozici 22°W (338°E) v oblasti Atlantického oceánu a poskytuje pokrytí Evropy, Afriky, Středního Východu a Ameriky. Satelit je umístěn na jedné ze strategických orbitálních pozic pro transatlantické přenosy a také připojení k internetu ze Severní Ameriky do Evropy, Středního východu a Afriky. Družice má 49 C pásmových a 48 Ku pásmových transpondérů.





Reklama




Vybrané články