Quantcast

Gábina Osvaldová píše pro TV Barrandov

| redakce | tisk

Textařka a herečka Gabriela Osvaldová přijala nabídku TV Barrandov a napsala text ke startu nové televize. Skladbu, která zazní na závěr openig show Karneval na Barrandově 11. ledna 2009, nazvala Show Must Go On TV Barrandov (Show jede dál na TV Barradov).

Autorem hudby je Roman Šandor, který jako hudebník spolupracoval například s Danem Bártou, Karlem Gottem, Helenou Vondráčkovou nebo Evou Pilarovou.

Gábina Osvaldová se věnuje psaní textu písní dvacet let. Z jejího pera vzešly texty k hitům jako Miss Moskva nebo Láska je láska. Pro českou slavici Lucii Bílou otextovala hitparádové skladby jako například Most přes minulost, Jampadampa, SMS, Vokurky, Plyn a další.

Na hudbu skladatele a manžela Ondřeje Soukupa napsala text k původnímu muzikálu Johanka z Arku a společně s ním zasedla v porotě televizních soutěží Česko hledá Superstar a X Faktor.

Píseň „Show Must Go On TV Barrandov“ zazní poprvé v neděli 11. ledna 2009 večer, kdy se rozsvítí obrazovka TV Barrandov.

TV Barrandov zpřístupnila na svém webu www.barrandov.tv demosnímek sklady, nazpívaný autorem v tzv. svahilštině (jazyku, v němž obvykle autoři nazpívávají písně a naznačují melodickou linku). Kompletní nahrávku nazpívanou profesionálními zpěváky televize zveřejní 11.1.2009.





Reklama




Vybrané články