Quantcast

Jetix se na Disney Channel v Česku přemění na podzim

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Jetix se na Disney Channel v Česku přemění na podzim

Dětský kanál Jetix bude i v následujících několika měsících vysílat pod svým stávajícím názvem Jetix a využívat stávající bohatou knihovnu pořadů. Přeměna stanice Jetix na Disney Channel je pro České a Slovensko naplánována na podzim letošního roku.

"Jetix bude nadále fungovat pod názvem Jetix, změnu názvu a obsahu vysílání předpokládáme v září/říjnu 2009," uvedla webu parabola.cz Lada Dobrkovská ze společnosti Channels. "Poté bude místo Jetix vysílán Disney Channel," dodala. Termín přeměny Jetix na Disney Channel bude později upřesněn. S proměnou dětské stanice dojde i v programové skladně, která se relacemi zaměří na celou rodinu.

Značka Jetix je postupně stahována z trhu a nahrazována programy pod značkou Jetix. První proměna proběhla na francouzském trhu, kde Jetix France byl nahrazen novým programem Disney XD. Stejná proměna je naplánována i pro španělský trh, kde proběhne v září 2009.

Pro ČR a Slovensko nebude vysílat Disney XD, ale základní kanál Disney Channel, který zatím u nás nepůsobí. Kanál Jetix je součástí nabídky pay-tv platforem Digi TV a UPC Direct.

První pořady Disney Channel byly do vysílání stanice Jetix zařazeny letos v květnu.





Reklama




Vybrané články